Χρυσάνθη Γεωργαντά
Founder – Σύμβουλος Σταδιοδρομίας M.SC.

Η Χρυσάνθη ΓεωNLS4-50-ργαντά είναι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας (ΜSc), με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. & Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Τη χαρακτηρίζει το πάθος και η θέλησή της να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν το επαγγελματικό τους μονοπάτι.

Αρχικά, εργάστηκε στον τομέα της εκπαίδευσης και αντιλήφθηκε τη σημασία του να εμπνέει και να κινητοποιεί τους ανθρώπους στην επίτευξη των στόχων τους. Στη συνέχεια, εστίασε στην παροχή υπηρεσιών Επαγγελματικής Συμβουλευτικής σε εφήβους, ενώ παρακολούθησε μαθήματα Νοηματικής γλώσσας, καθώς όνειρό της είναι να μπορέσει να συνεισφέρει στην κοινότητα των Κωφών, βοηθώντας τους στην επαγγελματική τους πορεία.

Έχει αναλάβει την προσαρμογή ψυχομετρικών εργαλείων στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεγάλους ιδιωτικούς φορείς που ασχολούνται με τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Έχει εκπονήσει και εφαρμόσει προγράμματα σταδιοδρομίας σε σχολεία, πραγματοποιώντας διαλέξεις και βιωματικές ασκήσεις με αντικείμενο την επαγγελματική ανάπτυξη των μαθητών, το δέσιμο ομάδας και τη λήψη επαγγελματικής απόφασης.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με εθελοντικούς οργανισμούς, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση ποικίλων projects, καθώς και την εκπαίδευση και επιλογή των εθελοντών.

Η φράση που τη χαρακτηρίζει είναι «Όλα (θα) πάνε εξαιρετικά καλά» και είναι κάτι που θέλει να μεταδώσει στους συμβουλευόμενούς της!


Ευάγγελος Αυγουλάς
Νομικός Σύμβουλος & Μέντορας

Ο ΒαγγέληςSONY DSC Αυγουλάς γεννήθηκε το 1988, ξεκίνησε την εκπαίδευση του από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών στην Καλλιθέα και τελείωσε το Δημοτικό στο 35ο Σχολείο Πειραιά, συμμετέχοντας στο Πρότυπο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ήλιος» (ένταξη τυφλών μαθητών σε κοινή σχολική τάξη). Εισήχθη από τους πρώτους στη Νομική Σχολή Αθηνών όπου διακρίθηκε με βραβείο επιδόσεων από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (2007) και αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου 8,4.

Η εργασιακή του πορεία περιλαμβάνει την μαχόμενη δικηγορία, την εκπροσώπηση της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης, στην Ελλάδα. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Διά Βίου Μάθησης, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. ενώ ήταν ο νεότερος Αντιδήμαρχος στην Ελλάδα και  ο μόνος με αναπηρία σε αυτή τη θέση πανελλαδικά. Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης του Υπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, σε σημαντικούς τομείς κοινωνικής πολιτικής και νομοθέτησης.

Είναι Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών  και Γραμματέας της Επιτροπής Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, ενώ παράλληλα, έχει οριστεί ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Οίκος Ναύτου».

Μετρά πάνω από 1.000 δημοσιεύσεις σε έντυπα και διαδικτυακά Μέσα Ενημέρωσης στην Ελλάδα και το Εξωτερικό αρθρογραφώντας κατά καιρούς για διάφορα εκπαιδευτικά, πολιτικά,  κοινωνικά και άλλα θέματα μέσα και από το προσωπικό του blog (http://meallamatia.blogspot.com/), ενώ είναι και ένας από τους συγγραφείς του πρώτου Ομαδικού Διαδικτυακού Μυθιστορήματος στην Ελλάδα με τον τίτλο «Δώδεκα».

Advertisements